Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Çregjistrim"

Amnistia e re për makinat, përfitojnë 100,000 qytetarë

    Amnistia e re për makinat, përfitojnë 100,000 qytetarë

Qeveria shqiptare ka vendosur të favorizojë pronarët e rreth 100 mijë makinave që prej vitesh janë të regjistruara në sistemin e Drejtorisë së Transportit Rrugor, por nuk kanë paguar asnjëherë

Lexo me Shume