Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Cortana"

Microsoft “braktis” Google dhe Mozilla FireFox

    Microsoft “braktis” Google dhe Mozilla FireFox

Cortana është një “asistent personal” i krijuar nga kompania Microsoft, për të lehtësuar punën e përdoruesve të tyre në mbarë botën. Ky program mundëson kërkimin e të gjitha dosjeve në

Lexo me Shume