Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Colosseu"

ISIS kërcënon: “Do të pushtojmë Romën”. Policia blindon Koloseun

    ISIS kërcënon: “Do të pushtojmë Romën”. Policia blindon Koloseun

Policia e Romës ka mobilizuar të gjitha trupat për të pasur siguri maksimale rreth Koloseut! Ky vendim është marrë duke qenë se është ende sezoni veror dhe rreziqet e paralajmëruara

Lexo me Shume