Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Climate change"

Ndryshimi i klimës… udhëtimet me avion do të bëhen më të rrezikshme

    Ndryshimi i klimës… udhëtimet me avion do të bëhen më të rrezikshme

Rrymat ajrore janë më të forta kur nivelet e dioksidit të karbonit janë të dyfishuara në atmosferën e Tokës, duke çuar kështu në më shumë turbulenca. Sipas një raporti, thuhet

Lexo me Shume