Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Cilesia e ujerave"

Raporti i AEM: Cilësia e plazheve për 2015-n, dukshëm më e mirë se vitet e tjera

    Raporti i AEM: Cilësia e plazheve për 2015-n, dukshëm më e mirë se vitet e tjera

Në një konferencë për shtyp, Drejtori i Agjencisë Kombëtare të Mjedisit, Julian Beqiri, ka raportuar rezultatet mbi cilësinë e ujërave të plazheve. Ai tha se për vitin 2015 janë monitoruar

Lexo me Shume