Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "cilesia e jeteses"

“Mercer” rendit Tiranën ndër 3 qytetet europiane me cilësinë më të keqe të jetesës

    “Mercer” rendit Tiranën ndër 3 qytetet europiane me cilësinë më të keqe të jetesës

Një sondazh i zhvilluar së fundmi nga “Mercer”, i titulluar “Cilësia e jetesës”, e rendit kryeqytetin shqiptar si një ndër 3 qytetet europiane me cilësinë më të keqe të jetesës.

Lexo me Shume