Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Choban"

Pronari bën punonjësit e tij aksionerë të kompanisë

    Pronari bën punonjësit e tij aksionerë të kompanisë

Hamdi Ulukaya është themeluesi turk i kompanisë të kosit  “Chobani” në Amerikë. Ai shkoi në SHBA si një student i biznesit dhe duke parë se kosi nuk ishte shumë natyral

Lexo me Shume