Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Cheap Thrills"

Sia “kënaqet me pak”

    Sia “kënaqet me pak”

Nëse menduat se “Cheap thrills” i Sias do të mbetej pa një video zyrtare, e kishit gabim. Sia publikoi sot versionin zyrtar të këngës “Cheap Thrills”, me pjesëmarrjen e Maddie Ziegler, vajza

Lexo me Shume