Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "chat"

11 gjërat që vetëm “group chat”-istat i kuptojnë

11 gjërat që vetëm “group chat”-istat i kuptojnë

Nëse ka diçka që na e ka “zbukuruar” dhe përkeqësuar jetën në të njëjtën kohë, ajo është biseda në grup në rrjetet sociale. Galeria e mësipërme do t’ju tregojë se

Lexo me Shume

Rrini të qetë! Më në fund mesazhet tuaja në whatsapp nuk do të lexohen nga të tjerët

    Rrini të qetë! Më në fund mesazhet tuaja në whatsapp nuk do të lexohen nga të tjerët

Një projekt përsa i përket sigurisë dhe privatësisë, e ka bërë kompaninë e Whatsapp të punojë për më shumë se një vit e gjysmë për t’i ofruar të gjithë përdoruesve

Lexo me Shume