Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Charlie Hebdo"

Kërcënime të reja ndaj satirikes “Charlie Hebdo”

    Kërcënime të reja ndaj satirikes “Charlie Hebdo”

Një investigim është duke u kryer në mënyrë diskrete menjëherë pas disa kërcënimeve për vdekje në adresë të gazetës satirike. Mësohet se çështja në fjalë iu nënshtrua hetimit që prej

Lexo me Shume

Charlie Hebdo ironizon: “Je suis Panama”

    Charlie Hebdo ironizon: “Je suis Panama”

Skandali më i madh financiar i ditëve të fundit, i komentuar gjerësisht nga mediat botërore, nuk i ka shpëtuar as revistës satirike “Charlie Hebdo”. Revista satirike i ka kushtuar faqen

Lexo me Shume