Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Çfarë është dashuria? Pse shpesh ajo ju bën të ndiheni të lumtur dhe ndonjëherë ju trishton"

Çfarë është dashuria? Pse shpesh ajo ju bën të ndiheni të lumtur dhe ndonjëherë ju trishton?

    Çfarë është dashuria? Pse shpesh ajo ju bën të ndiheni të lumtur dhe ndonjëherë ju trishton?

Të gjithë e kemi përjetuar një herë në jetë ndjenjën e dashurisë. Poetët shkruajnë për këtë e shumë këngëtarë i këndojnë, por edhe një industri e tërë e studion. Por

Lexo me Shume