Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Central"

Holandë, shteti shpërndan tableta jodi për popullsinë që jeton pranë centraleve bërthamore

    Holandë, shteti shpërndan tableta jodi për popullsinë që jeton pranë centraleve bërthamore

Sipas Ministrisë së Shëndetësisë, Holanda ka porositur rreth 15 milionë tableta jodi për popullsinë që jeton pranë centraleve bërthamore. Tabletat mundësojnë mbrojtjen e tiroideve nga radioaktiviteti i shkaktuar  dhe shpërndarja

Lexo me Shume