Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "cemento"

I injektuan çimento në vend të botoksit. Ja si duket tani

I injektuan çimento në vend të botoksit. Ja si duket tani

    Në shumë shtete, doktorët në tregun e zi lulëzojnë për shkaqe të ndryshme, si përfitimet financiare, procedurat e nënvlerësuara dhe, sigurisht, mungesa e informimit të pacientëve. Në vitin

Lexo me Shume