Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Catholic-Link"

“Jemi të gjithë mëkatarë” – Lady Gaga-s i vihet në dyshim besimi fetar!

    “Jemi të gjithë mëkatarë” – Lady Gaga-s i vihet në dyshim besimi fetar!

Lady Gaga përfshihet në një konflikt me përfaqësues fetarë, të cilët menaxhojnë site-n Catholic-Link, ndër më të kërkuarit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës për sa i përket kristianizmit. Gjithçka

Lexo me Shume