Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Casku Taskin"

E dashura e radhës për Cristiano Ronaldon

E dashura e radhës për Cristiano Ronaldon

Është folur shpesh në media për marrëdhëniet mes Cristiano Ronaldos dhe vajzave të ndryshme, pretendente për të qenë të dashurat e tij. Kohët e fundit po flitet për një marrëdhënie

Lexo me Shume