Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Carpool Karaoke"

“Carpool Karaoke”, një eksperiencë jo e mirë për Britney Spears

    “Carpool Karaoke”, një eksperiencë jo e mirë për Britney Spears

Pjesë e të ashtuquajturit rikthim të Britney Spears ishte edhe pjesëmarrja në një nga emisionet më interesante në Hollywood, “Carpool karaoke”. Pasi u akuzua se nuk ka kënduar gjatë emisionit,

Lexo me Shume

5 episodet më të mira të “Carpool Karaoke”

5 episodet më të mira të “Carpool Karaoke”

Keni dëgjuar për “Carpool Karaoke”? “Carpool Karaoke” është një emision unik, i drejtuar nga James Corden, jo vetëm në televizionet amerikane, por në të gjithë botën. Kjo për shkak të

Lexo me Shume