Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Caravaggio"

“Vepra e Caravaggios” e gjetur në papafingo është e falsifikuar

    “Vepra e Caravaggios” e gjetur në papafingo është e falsifikuar

Pronarët e një shtëpie të vjetër në Toulouse kanë gjetur në papafingon e tyre një  pikturë të madhe të pluhurosur.  Ajo është një pikturë në stilin e Caravaggios. Heroina biblike Judith 

Lexo me Shume