Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Cambridge"

Alarm! Mund të zhduket akulli në Arktik, si kurrë në këto 100.000 vitet e fundit

    Alarm! Mund të zhduket akulli në Arktik, si kurrë në këto 100.000 vitet e fundit

Të dhënat e përkohshme satelitore të nxjerra nga “National Snow & Ice Data Centre” në SHBA dëshmojnë se ka pasur pak më shumë se 11.1 milionë kilometër katrorë akull më

Lexo me Shume