Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "call center"

Ministrja e Inovacionit: Për herë të parë, Call Center për qytetarët

    Ministrja e Inovacionit: Për herë të parë, Call Center për qytetarët

Ministrja e Inovacionit, Milena Harito, ka bërë të ditur nismën më të re në shërbim të qytetarëve. Bëhet fjalë për një Call Center, që do të shërbejë për t’u ofruar

Lexo me Shume