Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "burka"

Ndalimi i burkës në Francë. Gjykata Supreme “rrëzon” autoritetet franceze.

    Ndalimi i burkës në Francë. Gjykata Supreme “rrëzon” autoritetet franceze.

Gjykata Supreme Administrative franceze ka shpallur sot vendimin përfundimtar lidhur me ndalimin e burkës në Francë. Ky vendim erdhi si pasojë e veprimeve të autoriteteve të Nicës dhe rreth 30

Lexo me Shume