Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Bulevardi i Ri i Tiranes"

Tiranë, shpërthim i kontrolluar i objektit 30 metra

Tiranë, shpërthim i kontrolluar i objektit 30 metra

Specialistët e Inspektoratit Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit kanë kryer ditën e sotme shpërthimin e kontrolluar të objektit me 3 kulla, 30 metra të lartë që ndodhet poshtë Stacionit të

Lexo me Shume