Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "bukuria"

Skulpturat e “gjalla” që do t’ju bëjnë të mbani frymën

    Skulpturat e “gjalla” që do t’ju bëjnë të mbani frymën

Disa skulptura, ndër më të rëndësishmet të krijuara ndonjëherë nga mjeshtra të artit në të kaluarën, por edhe të kohës sonë, do t’ju bëjnë të mbani frymën. Shfletoni galerinë për të parë se për cilat bëhet fjalë.

Lexo me Shume