Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Bujqesi"

Studim – Alarm! Niveli i ulët i biodiversitetit sot, rrezik për jetën e njerëzve

    Studim – Alarm! Niveli i ulët i biodiversitetit sot, rrezik për jetën e njerëzve

Biodiversiteti i globit ka rënë nën nivelin e rrezikut si shkak i shkatërrimit të habitateve e të shfrytëzimit bujqësor, me pasoja potencialisht shkatërruese edhe për njeriun. Alarm ky i lëshuar

Lexo me Shume