Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "BSB"

Grupi “Backstreet Boys” thyen një rekord të pazakontë Guinness

Grupi “Backstreet Boys” thyen një rekord të pazakontë Guinness

  Vëmendje fëmijë dhe adoleshentë të viteve ’90! Grupi juaj i preferuar, “Backstreet Boys”, ka vendosur një rekord të ri në “Guiness World Record”- dhe nuk është rekordi i bandës

Lexo me Shume