Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "brutalitet"

16 foto të personave “pa ngjyrë” në mbështetje të kauzës #BlackLivesMatter

    16 foto të personave “pa ngjyrë” në mbështetje të kauzës #BlackLivesMatter

Baton Rounge, Louisiana, 10 korrik 2016 ◄ Back Next ► Picture 1 of 16 “Ndalni brutalitetin e policisë”!   Pavarësisht se media dhe policia po përpiqen ta shfaqin brutalitetin policor

Lexo me Shume