Blitz

Tag "Britney Spears"

“Carpool Karaoke”, një eksperiencë jo e mirë për Britney Spears

    “Carpool Karaoke”, një eksperiencë jo e mirë për Britney Spears

Pjesë e të ashtuquajturit rikthim të Britney Spears ishte edhe pjesëmarrja në një nga emisionet më interesante në Hollywood, “Carpool karaoke”. Pasi u akuzua se nuk ka kënduar gjatë emisionit,

Read Full Article

Britney Spears çon në gjyq revistën e njohur

    Britney Spears çon në gjyq revistën e njohur

Skuadra e Britney Spears po përgatitet të hedhë në gjyq revistën “In Touch” për deformim dhe mashtrim të publikut, lidhur me një artikull që kjo revistë publikoi pas performancës së

Read Full Article

“Oops!..” Britney Spears zhgënjen në MTV?

    “Oops!..” Britney Spears zhgënjen në MTV?

Kur MTV shpalli Britney Spears si një nga performueset potenciale të këtij viti, të gjithë ishim tepër të emocionuar për rikthimin e këngëtares pas 9 vitesh në skenën e VMA-së.

Read Full Article

Publikohen emrat për “Apple Music Festival”

    Publikohen emrat për “Apple Music Festival”

Një nga festivalet më të rëndësishme të muzikës në botë, Apple Music Festival sapo ka publikuar të gjithë artistët që do të performojnë nga data 18 Shtator e deri në

Read Full Article

Justin Bieber si Bledi Mane!

    Justin Bieber si Bledi Mane!

Fama është e rrezikshme! Shembujt e Britney Spears, Lindsey Lohan apo shumë të tjerë personazheve VIP na kanë treguar se të qenit në qendër të vëmendjes në të tilla përmasa

Read Full Article

Britney Spears, një nënë e lezetshme Instagrami!

    Britney Spears, një nënë e lezetshme Instagrami!

Nënat në Instagram janë më të bukurat në botë. Ato postojnë “meme” të pazakonta dhe nuk e kuptojnë plotësisht se çfarë do të thotë TBT, por thjesht kalojnë kohën.  Ndryshe

Read Full Article

10 artistët që janë zhveshur në videoklipet e tyre

10 artistët që janë zhveshur në videoklipet e tyre

MICHAEL JACKSON – YOU ARE NOT ALONE ◄ Back Next ► Picture 1 of 10 Videoklipi i publikuar në vitin 1995, tregon mbretin e pop-it përkrah gruas së tij pa

Read Full Article