Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "British Airways"

Shikoni disa prej kërkesave të çmendura që kompanitë u bëjnë stjuardesëve

    Shikoni disa prej kërkesave të çmendura që kompanitë u bëjnë stjuardesëve

Për të qenë stjuardesë ka disa standarde. Nuk është vetëm mënyra si i ke lyer buzët apo si të rri këmisha. Stjuardesët u nënshtrohen disa rregullave “të çmendura”. Më poshtë

Lexo me Shume