Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Britanik"

22 dënime të përjetshme për pedofilin britanik që përdhunoi 23 fëmijë

    22 dënime të përjetshme për pedofilin britanik që përdhunoi 23 fëmijë

Britaniku Richard Huckle është deklaruar fajtor për 71 akuza nga 91 në total. Një ndër pedofilët më të njohur të Mbretërisë së Bashkuar, akuzohet se ka përdhunuar fëmijë të moshave

Lexo me Shume