Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Bota"

Komisioni Europian shqyrton kërkesën për zgjerimin e kontrolleve në kufi

    Komisioni Europian shqyrton kërkesën për zgjerimin e kontrolleve në kufi

Komisioni Europian do t’i përgjigjet më 12 maj një letre të dërguar nga 6 shtete anëtare, të cilat kërkojnë zgjerimin e kontrolleve të jashtëzakonshme në kufij. Austria, Gjermania, Franca, Belgjika,

Lexo me Shume

Katër studentë akuzohen për përdhunimin e një vajze në kolegj, prokuroria i lë të lirë

    Katër studentë akuzohen për përdhunimin e një vajze në kolegj, prokuroria i lë të lirë

Leo Mahon dhe Patrick Foster, 22 vjeç , Thady Duff 20 dhe James Martin studionin në Universitetin Bujqësor  (RAU) në Cirencester, Gloucestershire. Studentët e këtij kolegji prestigjioz në Britani janë

Lexo me Shume