Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Bojken Lako"

Bojken Lako dhe Vin Veli, tanimë në Itunes, Spotify…

    Bojken Lako dhe Vin Veli, tanimë në Itunes, Spotify…

Listës së artistëve shqiptarë që kanë kaluar muzikën e tyre jashtë kufijve të vendit tonë tashmë i është shtuar edhe Bojken Lako dhe DJ e producenti Vin Veli. Ditën e

Lexo me Shume