Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "bodyguard"

Truproja e Kayne West: “Ai është 10 herë më i keq nga ç’duket në media!”

    Truproja e Kayne West: “Ai është 10 herë më i keq nga ç’duket në media!”

I keni parë ata që mbrojnë personazhet e famshëm kur shfaqen në publik? Epo jo vetëm që i mbrojnë këto personazhe, por edhe dinë pothuajse gjithçka rreth tyre. Steve Stanulis,

Lexo me Shume