Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Blerje online"

Blerjet online, Posta Shqiptare refuzon të përgjigjet. Ja ç’mendojnë konsumatorët

    Blerjet online, Posta Shqiptare refuzon të përgjigjet. Ja ç’mendojnë konsumatorët

Vendimi i miratuar nga Këshilli i Ministrave me kërkesë të ministrisë së Financave, për uljen e kufirit të pataksueshëm në 22 euro për blerjet online, nuk është pritur mirë nga

Lexo me Shume

Blerjet online, ndryshon vendi i shlyerjes së taksës

    Blerjet online, ndryshon vendi i shlyerjes së taksës

Me miratimin e Vendimit të Këshillit të Ministrave për vendosjen e tarifës doganore mbi produktet që blihen online dhe kushtojnë mbi 22 euro, fluks i madh qytetarësh i janë drejtuar

Lexo me Shume

Blerjet online, kufiri ulet në 45 euro

    Blerjet online, kufiri ulet në 45 euro

Burime zyrtare të Ministrisë së Financave bëjnë të ditur se është vendosur që kufiri i pataksueshëm për blerjet online të ulet në 45 euro nga 150 euro. Më parë ishte

Lexo me Shume

Ja aplikacioni që do ta bëjë më të thjeshtë blerjen online

    Ja aplikacioni që do ta bëjë më të thjeshtë blerjen online

Një ndër gjërat më të vështira lidhur me blerjet online, është zgjedhja e masës së duhur në përshtatshmëri me trupin tuaj. Mund t’iu ndodhë që ju të porosini një masë

Lexo me Shume