Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "bizneset"

“Zbutet” Ministria e Financave, miraton gjobat e reja për bizneset

“Zbutet” Ministria e Financave, miraton gjobat e reja për bizneset

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 2 Ministria e Financave ka vendosur të zbusë gjobat e vendosura ndaj bizneseve në kuadër të luftës ndaj informalitetit. Ky vendim vjen

Lexo me Shume