Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Biznes"

Manjani – biznesit: Shkruani ligjin që iu vjen komod

    Manjani – biznesit: Shkruani ligjin që iu vjen komod

Gjatë një tryeze të zhvilluar me biznesin, Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani, tha se e vetmja strategji efektive për të qenë pranë biznesit është “strategjia e letrës së bardhë”, pra

Lexo me Shume

“Ëndrra ime 2016”, shpallen të rinjtë fitues

    “Ëndrra ime 2016”, shpallen të rinjtë fitues

Zëvendëskryeministri Niko Peleshi së bashku me zyrtarë të tjerë janë takuar me fituesit e projektit “Ëndrra ime 2016”, të cilët kanë pasur ide inovative për biznes. Të rinjtë fitues kanë

Lexo me Shume

Dietat e personalizuara, tashmë një biznes fitimprurës në Shqipëri

    Dietat e personalizuara, tashmë një biznes fitimprurës në Shqipëri

Programi i dietave të personalizuara, një mundësi për të qenë në formë, është kthyer tashmë në një trend me kosto rreth një pagë mujore mesatare. Jeta moderne ka ndikuar në

Lexo me Shume