Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "bio"

Femrat “bio” të showbiz-it. Ja kush i ka rezistuar bisturisë dhe botoksit…

    Femrat “bio” të showbiz-it. Ja kush i ka rezistuar bisturisë dhe botoksit…

Në ditët e sotme nuk përbën më lajm se cilat nga vajzat e ekranit ka bërë buzët, ka fryrë gjoksin, ka rregulluar “pak” hundën (se kishte probleme me frymëmarrjen, siç

Lexo me Shume

Kujtoni se po hani ushqime bio? Gaboheni! Janë të gjitha të modifikuara gjenetikisht!

    Kujtoni se po hani ushqime bio? Gaboheni! Janë të gjitha të modifikuara gjenetikisht!

1. Selektimi (jo)natural ◄ Back Next ► Picture 1 of 5 Mendoni për karrotat, misrin apo bostanin, të gjitha këto ushqime që ju mund ti konsumoni me shumë dëshirë sepse

Lexo me Shume