Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Big Ben"

Britani e Madhe, akrepat e “Big Ben”-it do të ndalen për 3 vite

    Britani e Madhe, akrepat e “Big Ben”-it do të ndalen për 3 vite

Parlamenti Britanik njofton se “Big Ben”-i, ora më e famshme në botë, do të qëndrojë në heshtje për disa muaj me radhë për shkak të punimeve. “Ora do të ndalojë

Lexo me Shume