Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "berryla"

Të apasionuar pas selfie-ve? Kujdes, sepse rrezikoni shëndetin!

    Të apasionuar pas selfie-ve? Kujdes, sepse rrezikoni shëndetin!

Lajme jo shumë të mira na vijnë për të gjithë të apasionuarit pas selfie-eve. Sipas mjekëve, një lloj i ri komplikacioni ndodh në trupin e njeriut kur vendosim njërën dorë

Lexo me Shume