Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Ben Affleck"

Jennifer Garner shtatzënë me Ben Affleck?

    Jennifer Garner shtatzënë me Ben Affleck?

Një nga truket më të vjetra të femrës për të mbajtur pranë bashkëshortin është shtatzënia. Pikërisht këtë gjë ka bërë edhe Jennifer Garner, e cila është shfaqur nga pushimet në

Lexo me Shume

Ben Affleck dhe Jennifer Garner kapen mat! Sërish bashkë?

    Ben Affleck dhe Jennifer Garner kapen mat! Sërish bashkë?

Pavarësisht se aktorët Ben Affleck dhe Jennifer Garner mund të jenë duke kaluar pak kohë bashkë në qytetin e Parisit, kjo jo domosdoshmërisht do të thotë se do të rikthehen

Lexo me Shume