Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Bashkia Administrative"

Protesta e 8 dhjetorit, gjykata shfuqizon gjobat e Bashkisë ndaj PD-së

    Protesta e 8 dhjetorit, gjykata shfuqizon gjobat e Bashkisë ndaj PD-së

Gjykata Administrative ka marrë vendimin për shfuqizimin e gjobave që Bashkia e Tiranës vendosi ndaj Partisë Demokratike pas protestës së opozitës më 8 dhjetor. Në vendimin e saj, Gjykata Administrative

Lexo me Shume