Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Bamiresi"

(Intervistë) “Xhuma Bamirësie” krah të “mundurve” të Fierit, pa dallim feje: “Ndihmojmë edhe të krishterët”

    (Intervistë) “Xhuma Bamirësie” krah të “mundurve” të Fierit, pa dallim feje: “Ndihmojmë edhe të krishterët”

Nisma “Xhuma Bamirësie”, nuk ka shumë që është jetësuar, e nxitur nga mjerimi i njerëzve në nevojë të qarkut të Fierit, të cilët nuk kanë kushtet themelore për të jetuar.

Lexo me Shume