Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "balerin"

Çfarë e bën krenare Ilda Bejlerin?

    Çfarë e bën krenare Ilda Bejlerin?

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 3 Primobalerini në teatrin shtetëror të Baden Utenberg në Gjermani, Bledi Bejleri, tashmë është edhe koreograf. Kjo arritje e të vëllait e ka

Lexo me Shume