Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Backstreet Boys"

Ndahet nga jeta themeluesi i Backstreet Boys dhe *N Sync

    Ndahet nga jeta themeluesi i Backstreet Boys dhe *N Sync

Figura të njohura të muzikës pop kanë mbajtur sot nderimet e fundit për themeluesin e dy grupeve ndërkombëtare,  Back Street Boys dhe *N Sync,  Lou Pearlman.   Ai krijoi, në

Lexo me Shume

Rikthehen Backstreet Boys. Ja ku do të keni mundësi t’i shikoni

    Rikthehen Backstreet Boys. Ja ku do të keni mundësi t’i shikoni

Të apasinuarit me muzikën e viteve ’90 mund të duan të dinë më shumë rreth grupit Backstreet Boys, ndaj zbuloni se çfarë do të ndodhë me grupin, i cili ndahet dhe

Lexo me Shume