Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Baby G"

Cilën këngëtare shqiptare ka bërë follow në Instagram, Chris Brown?

    Cilën këngëtare shqiptare ka bërë follow në Instagram, Chris Brown?

Nuk e dimë si dhe nuk e dimë pse, por dimë që Chris Brown paska patur vërtet qëllime “serioze” kur ka vendosur të vizitojë Shqipërinë. Kjo, jo vetëm për faktin

Lexo me Shume