Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Babrru"

Policët Bashkiakë përleshen me banorët: Hiqe telefonin se ta thyej

    Policët Bashkiakë përleshen me banorët: Hiqe telefonin se ta thyej

Një përleshje ka ndodhur mes policëve bashkiakë dhe disa banorëve në Babrru. Ajo çka bie në sy është sjellja e policëve, të cilën një raportues e paraqet si shqetësuese. Në

Lexo me Shume