Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Ayeeshia Jane"

24 vite burg për mamanë “mostër”

24 vite burg për mamanë “mostër”

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 2   Kathryn Smith është dënuar me 24 vite burg nga gjykata e Staffordshire me akuzën e vrasjes dhe keqtrajtimit të vajzës

Lexo me Shume