Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Avokati i Popullit"

Të drejtat e njeriut, Avokati i Popullit ngre qendrën e informimit

    Të drejtat e njeriut, Avokati i Popullit ngre qendrën e informimit

Shqipëria do të ketë një qendër për informimin e të drejtave të njeriut. Ajo do të funksionojë si pjesë përbërëse e institucionit të Avokatit të Popullit. Qendra u prezantua gjatë një

Lexo me Shume

Igli Totozani: Dyshojmë se jetimët që mbushin 18 vjeç përdoren për prostitucion e trafik droge

    Igli Totozani: Dyshojmë se jetimët që mbushin 18 vjeç përdoren për prostitucion e trafik droge

Avokati i Popullit Igli Totozani ka shprehur shqetësimin mbi vështirësitë që has një jetim, nisur nga ngjarjet e fundit të turpshme në jetimoren e Shkodrës. I ftuar për të diskutuar

Lexo me Shume