Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Autoriteti i Mbikeqyrjes Financiare"

Pensionet private vullnetare, në 2015-n më shumë femra në skemë

    Pensionet private vullnetare, në 2015-n më shumë femra në skemë

Gjatë vitit 2015, tregu i pensioneve private llogariti një total asetesh neto prej rreth 928 milionë lekë, 48% më shumë se në 2014-n. Kjo është një shifër modeste, shkruan “Monitor”,

Lexo me Shume