Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Autobuse"

Kriza e refugjatëve, evakuohen 8 autobusë me 400 emigrantë nga kampi i Idomenisë

    Kriza e refugjatëve, evakuohen 8 autobusë me 400 emigrantë nga kampi i Idomenisë

Tetë autobusë me 400 emigrantë janë evakuar nga kampi i Idomenisë, në kufirin me Maqedoninë, për t’u shpërndarë nëpër kampet e tjera të vogla. Ndërkohë, dhjetëra autobusë të tjerë janë

Lexo me Shume