Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "ATP"

Procesi i kompensimit të pronës, ATP publikon për qytetarët numrin e kontaktit

    Procesi i kompensimit të pronës, ATP publikon për qytetarët numrin e kontaktit

Të gjithë qytetarët që duan të marrin informacion lidhur me procesin e trajtimit dhe kompensimit të pronës, do mund të marrin informacione duke kontaktuar në numrin e vënë në dispozicion

Lexo me Shume

ATP rrit masën e kompensimit financiar, 1 mld lekë për 1.487 pronarë të prekur nga ndërtimet pa leje

    ATP rrit masën e kompensimit financiar, 1 mld lekë për 1.487 pronarë të prekur nga ndërtimet pa leje

Agjencia e Trajtimit të Pronave ka bërë të ditur rritjen e masës së kompensimit financiar nga 57% në 70% për pronarët e prekur nga ndërtimet pa leje. Ajo deklaroi se

Lexo me Shume