Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Asambleja e NATO-s"

Kodheli në Asamblenë e NATO-s në Tiranë: ” Ka ardhur koha që NATO të hapë një faqe partneriteti të strukturuar me Kosovën”

    Kodheli në Asamblenë e NATO-s në Tiranë: ” Ka ardhur koha që NATO të hapë një faqe partneriteti të strukturuar me Kosovën”

Shqipëria ka mirëpritur për herë të parë Asamblenë Parlamentare të NATO-s 7 vjet pas anëtarësimit me të drejta të plota në Aleancën e  Atlantikut të Veriut. Për 3 ditë me

Lexo me Shume